U kunt ons bereiken op
Tel: 0164-652952

Diensten

Verpakken

Vatricom verpakt granulaatproducten voor de agrarische sector.

Uw eigen producten laten verpakken in uw huisstijl verpakking?
Verpakken van zakken Afvullen van dozen  Afvullen van emmers

Vatricom is gespecialiseerd in non-food en feed korrelachtige producten te verpakken in zakken, dozen en emmers met een gewicht van 1 t/m 25kilo.
 
De situatie
U wilt op een speciale manier uw producten goed laten verpakken.

De oplossing
Vatricom is gespecialiseerd in het op wens verpakken van korrelachtige producten. Producten kunnen verpakt worden in plastic/juten/papieren zakken, dozen of emmers in uw eigen huisstijl.

Wat betekent dit voor u?

• De verpakking in uw eigen huisstijl geeft meer klantvertrouwen.
• Producten verpakt met het juiste gewicht en de juiste kwaliteit.
• Producten kunnen afgevuld worden in: plastic/juten/papieren zakken; dozen of emmers.

Meer informatie

Producten kunnen losgestort, geblazen in silo’s of in big bags aangeleverd worden. Producten afzeven en/of mengen is mogelijk. Desgewenst worden de verpakte producten tijdelijk opgeslagen en/of afgeleverd bij uw bedrijf of uw klant.   Klik hier voor de folder Vatricom verpakken.


Referenties:
Houtpellets.nl, BiomassaNederland.nl, TerraXL.nl, Pure Power, Comgoed, Maratra.  Producten: houtpellets, boomschors, houtchips, compost, kattenbakvulling. Houtpellets voor in de houtpelletkachel is het belangrijkste product dat verpakt wordt. De houtpellets worden verpakt in 10, 15 en 20 kilogram zakken en 1.000kilo big bags. Tijdens het verpakkingsproces worden de houtpellets afgezeefd en ontstoft waardoor zij prettig in gebruik zijn.

Verpakken in uw gewenste verpakking!HOE verloopt het verpakkingsproces? 
1. Ontvangst
Kieptrailer lost houtpellets Kiep-blaas-trailer blaast houtpellets in silo's Kieptrailer Bulthuis onderlosser voor de verpakkingslijn
Producten kunnen losgestort of in big bags aangeleverd worden. Met bulkwagen in silo’s geblazen worden of u kunt er voor kiezen om een trailer met onderlosband weg te zetten.     

2. Voorbewerking
Afzeven  Ontstoffen en gruis afzeven op 5mmZeef van 5mm

De voorbewerking is optioneel door afzeven en/of mengen. Afzeven geeft het product in de verpakking een hoogwaardigere kwaliteit. Granulaat producten worden eerst afgezeefd en dus ontdaan van stof en gruis. Afzeven van de producten is optioneel. Door te mengen ontstaan samengestelde producten; bijv. huisdiervoeders.  

3. Verpakken 
Verpakken van zakken  Afvullen van dozen  Afvullen van emmers
De verpakkingshoeveelheden zijn vanaf 1kilo t/m 25 kilogram of liters. Verpakken gebeurt;    op gewicht of volume;        in plastic, papieren of jute zakken, emmers, dozen of kisten in uw eigen huisstijl    en eventueel etiketteren.         

4. Verzend klaarmaken
Bescherming van producten door wikkelfolie om pallet te wikkelen Tijdelijke opslag
Na het verpakken worden de producten op het juiste formaat mini-, euro-, of blokpallet gestapeld. Het gestapelde pallet wordt voorzien van strechtwikkelfolie om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Producten kunnen tijdelijk in opslag gezet worden.  

5. Laden en verzenden
Transport door eigen vervoer of externe transporteur. Trailer geladen met houtpellets Vrachtwagens rijden weg
Uw producten worden met een heftruck in een vrachtwagen van u of ons geladen. Desgewenst regelen we het transport naar uw klant!


Partner van Verpakkingen-info.nl

 


Verpakken


Nieuws

Contactgegevens

Vatricom
Slikkenburgseweg 8
4661 PW Halsteren

T: +31 (0)164 - 652 952
E: info@vatricom.nl

IBAN: NL 91 RABO 011.88.15.172
KvK 20.15.64.55
Btw-Nr.: NL 8202.68.057.B01