U kunt ons bereiken op
Tel: 0164-652952

Disclaimer

De visie Vatricom is voor tevreden klanten.

De missie Vatricom is leverancier van hoogwaardige natuurlijke producten voor een duurzame belevingsmaatschappij door te telen, verwerken, verpakken en verkopen strevend naar kwaliteit, duurzaamheid en tevredenheid van klanten en medewerkers.

Introductiefilmpje Vatricom: http://www.youtube.com/watch?v=HtyMpCXrieM&feature=youtu.be

De folder van Vatricom: Klik hier voor de bedrijfsfolder van Vatricom


Eric-Jan van Trijen Eric-Jan van Trijen

De kernwaarden Balans: Afwisselende balans van diverse werkzaamheden zorgen voor rust en rendement in de tent. Natuur: De basis van Vatricom ligt in de agrarische sector en de natuurlijke omgeving met zijn seizoenen. Gezondheid: Gezondheid van de omgeving en onderneming zijn van belang zowel voor de korte als lange termijn. Kwaliteit: Vatricom levert producten en diensten van een hoogwaardige kwaliteit. MVO: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen geldt voor de hele bedrijfsvoering. Motivatie: Bij Vatricom zijn de aspecten motivatie, uitdaging en enthousiasme van groot belang. Open: De deuren van Vatricom staan altijd open. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk.

Locatie U vindt Vatricom op een mooie bedrijfslocatie in de Auvergnepolder te Halsteren in Noord-Brabant. Centraal gelegen tussen Rotterdam-Antwerpen en Breda-Goes. Het bedrijfsadres is Slikkenburgseweg 8, 4661 PW Halsteren. De locatie is goed bereikbaar voor vrachtwagens. Klik hier voor de routebeschrijving.

Historie Jong geleerd is oud gedaan. Al op vijfjarige leeftijd begon het ondernemerschap voor Eric-Jan van Trijen. Eerst met een aantal vierkante meters moestuin, die elk jaar groter werd met nieuwe gewassen en verwerkingsmethoden. Spelenderwijs is het ondernemerschap als zodanig ontstaan. Eric-Jan is opgegroeid op het ouderlijk akkerbouwbedrijf in Halsteren. Na zijn studie aan HAS Den Bosch richting Tuinbouw en akkerbouw met afstudeerrichting Topklasse ondernemen, is Eric-Jan Vatricom opgestart. Eric-Jan is breed geïnteresseerd in de agrarische sector, met name de akkerbouw en tuinbouw, bedrijfseconomisch, techniek, verwerking, handel en de vraaggerichte markt.
Met een niet juist geplaatste boom en een artikel betreffende wormen begon het in 2004 allemaal voor dhr. van Trijen. De toen al ondernemende boerenzoon is zich verder gaan verdiepen in het kweken en het nut van wormen en de bodem.
Zijn praktische aanvulling was zijn opleiding Tuinbouw en akkerbouw op de Hoge Agrarische School in ’s-Hertogenbosch en hiernaast het experimenteel kweken van wormen en produceren van VermiCompost. De eerste drie jaren stond zijn opleiding geheel in het teken van plantenteelt, economie en management betreffende Tuin- en akkerbouw. De afstudeerrichting, welke het gehele vierde jaar bevatte, was Topklasse ondernemen oftewel de opstart van een bedrijf vanuit het niets tot iets.
In juli 2007 is de jonge ondernemer klaar met school en afgestudeerd in de opstart van zijn eigen bedrijf, namelijk Vatricom.
Sinds september 2006 zijn de voorbereidingen bezig, dit heeft o.a. in gehouden: het schrijven van ondernemingsplannen, uitwerken automatisch productieproces, marketing en verkoopbevorderende activiteiten, het uitvoeren van praktijkproeven en algemene bedrijfsactiviteiten. Sinds februari 2008 is de productieruimte operationeel, eerst met een ander soort wormen.
Sinds juni 2008 zijn de juiste soort wormen aanwezig en is er een constante productiecyclus. De VermiCompost in zakgoed en big bags is volop voorradig.
Vanaf najaar 2008 kunnen we diversen producten verpakken op onze geavanceerde verpakkingslijn en leveren we diverse hoogwaardige natuurlijke producten (houtpellets, houtchips) via onze webshop www.TerraXL.nl door heel Nederland en Vlaanderen.
Voorjaar 2010 is de productie van de wormeneiwitten gestopt, daar het niet interessant genoeg was om verder te investeren in eiwit voor de visvoersector.
Vanaf 2010 richt Vatricom zich op het telen, verwerken, verpakken en verkopen van natuurlijke en agrarische producten.  Een belangrijk specialisme is het verpakken en verkopen van houtpellets; de brandstof van morgen!
In 2015 teelt Vatricom het graan sorghum voor glutenvrij bier; voor het Centrum voor Innovatief Vakmanschap met enkele andere ketenpartners als het LouisBolkinstituut, mouterij en brouwerij. De stengels worden toegepast voor biobased producten.


Nieuws

Contactgegevens

Vatricom
Slikkenburgseweg 8
4661 PW Halsteren

T: +31 (0)164 - 652 952
E: info@vatricom.nl

IBAN: NL 91 RABO 011.88.15.172
KvK 20.15.64.55
Btw-Nr.: NL 8202.68.057.B01